søndag, november 12, 2006

Turistskip i Flåm.




Disse bildene tok jeg 2.aug.i år. Da var vi i Flåm for å sykle fra Myrdal til Flåm, rettere sagt Flåmsdalen, og iløpet av de to døgna vi var der dukket dette flotte turistskipet opp. Oppfordrer alle som ikke har vært der til å ta seg en tur. Nydelig natur med sjø, høye fjell, fossefall, nordeuropas bratteste togreise opp Flåmsbanen, rett og slett en fantastisk opplevelse.

3 kommentarer:

Renate sa...

Kjempefine bilder dette også!! Tror dere har glemt å nevne det beste med hele Flåm, iallefall det morsomste... Den nye turistattraksjonen: "Dame i sin beste alder syklende i øs-pøs-regnvær med ei hånd skjelvende på styret og paraply i andre:-)"

Letta og Finn Gauseth sa...

Ja ja nå har du altså røpet at jeg ikke er regntett. Det var visst litt av et syn ja, jeg ble nok filmet av mange turister den dagen. Men hva skulle jeg gjøre da? Jeg hadde jo lovt pappa å sykle han i møte etter at han hadde syklet rallarveien, og jeg hadde nyvasket og krøllet hår, og det begynte å regne, ja da var det ikke annen løsning enn å ta fram min kjære STORE paraply og trø ivei. Uten den ville jeg sett ut som ei drukna katte tror jeg. Men i ettertid ei morsom historie å minnes.

Unknown sa...

Hahaha!!! Ja, skulle gitt mye for å sett den turistattraksjonen:)
Du er jammen noe for deg selv, du gode mamma'n min!