fredag, november 03, 2006

Nå setter vi i gang!!
















Etter mange oppfordringer har vi endelig blitt bloggere. Det går ikke så fort i starten, men det går nok bedre etter hvert skal du se. Du lurer kanskje på hva Lefibo står for ? Enkelt og greit: Vi heter jo Letta og Finn, og når vi setter første del av de to navna sammen blir det Lefi. Og siden vi er gift og har stiftet bo sammen, kaller vi oss Lefibo.

I bloggen vår ønsker vi å dele små og store ting som skjer i livene våre. Er jo litt spent på om noen kommer til å lese denne bloggen, så det hadde jo vært moro om du hadde lagt igjen en kommentar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!!

Ser man det, ser man det, nå har selveste TYO fått seg blogg :-) Dere er kjempeflinke, og så er det sikkert greit å få litt hjelp fra yngstedattera nå i begynnelsen. Blir artig å følge med her inne, og jeg lover å prøve å være flink til å kommentere. Lykke til!!

PS: Det er ei lita jente her som gleder seg noe innmari til mormora og morfaren endelig skal komme på besøk og leke med henne..

Klem fra oss i Bergen

Letta og Finn Gauseth sa...

Ja, hei på dere i Bergen. Selvsagt måtte TYO (the young ones) benytte anledningen til å ordne blogg mens vi er i Kr.sand hos Karina. Vi gleder oss veldig til å se Maria igjen, og selvsagt dere også. Moro å se videosnutten de hun gikk.

Unknown sa...

Velkommen inn på den store verdensveven da, mamma og pappa!Virkelig imponerende! ;) Dere er nok mer tekniske enn det dere tror vettu... Og hvis dere trenger litt hjelp, må dere bare gi meg et hint:)

Veldig koselig å ha dere på besøk forresten! Alltid like hjelpsomme og koselige.

Lykke til med bloggingen da!

Unknown sa...

Nå er det bare du som gjenstår, Renate...Hint hint...!!

Grete Winther Westrum Løvås sa...

Hei og velkommen inn i bloggernes verden! Jeg er ofte innom Karina sin blogg, og nå lå det jo reklame for dere der :)

Hilsen Grete

Amelie78 sa...

Hei hei! Det er dattera til et vennepar av dere som må hilse på :) Er litt forsiktig med fullt navn på "den store nettveven", men stikkordet er Lars/fugler ;-) Paps vettu.

Så moro å se at noen har fått foreldrene sine til å blogge!

Lykke til! Jeg får titte innom her innimellomn :)

Hilsen "Amélie" (Karina får avsløre my real name for dere)

Letta og Finn Gauseth sa...

Grete: Hei på deg, takk for hilsenen og velkommen igjen. Amelie: Hei, så moro at du stakk innom bloggen vår, og at du er den du er. Verden er ikke stor. Vi skal bli flinkere til å holde oftere kontakt med din mor og far, og kansje får vi hilse på deg en gang, det er leeeenge siden sist, da var du bare småjenta. Klemz fra oss.