fredag, desember 29, 2006

FLERE BILDER FRA JULEFEIRINGEN.




Ja, da er julen snart over og vi har vært så velsignet heldig å få hatt hele fam. samlet i år. Det er nok ingen selvfølge å kunne ha sine rundt seg, og glede seg ilag i høytiden. Så alt for mange føler at julehøytiden er trist, full av fortvilelse, ensomhet, og alt for mange følelser de ikke får gitt uttrykk for, både på godt og ondt. Det er viktigere enn noen gang å SE hvordan folk har det,og hva de sliter med, og kansje gi en hjelpende hånd, et smil, en oppmuntring, så de føler at de ikke står helt alene. Dette var noen tanker som kom. Vi har gledet oss sammen, spist deilig mat, sunget mange julesanger, feiret min(Letta`s)bursdag 1.juledag med 27 gjester. Da var det fullt hus med nærmeste slekta. Spesielt i år er at Maria er blitt 1 år, og vi er helt "tuppete" som besteforeldre. Kjempekoslig, ubeskrivelig.

3 kommentarer:

Renate sa...

Ja, det var kjempekoselig å være samlet alle sammen denne jula :-) Maria storkoste seg, og dere gjør en glimrende og fenomenal jobb som besteforeldre. Ingen tvil om det.

Viktig å huske på at det ikke er alle som har det like bra som oss i jula, selv om det dessverre er fort gjort å glemme. Vi har mye å være takknemlig for!!

Fortsatt god jul og et riktig GODT NYTT ÅR!!!

Unknown sa...

Ja, det var kjempekoselig å feire jul hjemme på Eide:) God mat, nydelig julepynta hus, fin stemning, flotte folk og masse kos!
Har du forresten fått med deg at Maria gikk sine første skritt alene i dag?!! Hun er jammen god altså:)

Godt nyttår! Håper dere får en fin kveld!

Letta og Finn Gauseth sa...

Gleden var størst på vår side, som fikk lov å ha dere samlet hjemme i jula. Dere skal vite at dere er en KJEMPE velsignelse for oss. Vi er så stolte av å ha dere som døtre. Og Maria er en gledesspreder som vi storkoser oss sammen med. Hørte at hun gikk for første gang idag, ikke verst: fortsett med det Maria. Ønsker dere alle et riktig godt og velsignet nyttår. KLEMZ